WELKOM in CAMBODJA

 
 PHNOM PENH
 
Phnom Penh
Bus Routes (Cambodja)
Hotels Phnom Penh
Phnom Penh Plattegrond
Phnom Penh Markten
Russian Market
Central Market
Koninklijk Paleis
Independence Monument
Wat Phnom
Genocide Museum
Killing Fields
Kids City
Casino NagaWorld
Sorya Shopping Center
Sovanna Shopping Center
Dragon Waterpark
 HOME
 
Algemeen
Visa
Geld
Vaccinaties
Eten en drinken
Klimaat
Kleding
Kaart Cambodja
Provincies van Cambodja
Afstandstabel
de Koning
de Bevolking
de Bergstammen
Economie
Boeddhisme
Naga's
Nederlandse Ambassade?
Belgische Ambassade?
Rode Khmer
Pol Pot
Graf van Pol Pot
 Angkor Wat
 Siem Reap
 Sihanoukville
 Battambang
 De eilanden
 Tonlé Sap Meer
 Banteay Meanchey
 Kampong Cham
 Kampong Chhnang
 Kampong Thom
 Kampong Speu
 Kampot & Kep
 Kandal
 Koh Kong
 Kratie
 Mondulkiri
 Oddar Meanchey
 Pailin
 Pursat
 Preah Vihear
 Prey Veng
 Ratanakiri
 Stung Treng
 Svay Rieng
 Takeo
 Nationale Parken
 Reizen IN Cambodja
 Feesten Cambodja
 Cambodjaanse Keuken
 Vliegen naar Cambodja
 Links
 Rondreizen
 Parkeren Schiphol
 Contact
 Privacybeleid
 

Dragon Water Park
Phnom Penh

Het Dragon Water Park is en Cambodjaans Thema Park in Phnom Penh. Het Water Park is een speciale plekvoor de lokale bevolking van Phnom Penh, hoewel er ook toeristen komen. Het is vooral druk in het weekend.
Het is voor ons Westerlingen een beetje ouderwets en smoezelig, maar het is een mooie plek op de Cambodjanen pret te zien maken.
Het Waterpark in Phnom Penh ligt vlakbij de Airport Road (Russie Confederation Road). Als je vanaf de stad naar de luchthaven rijdt, zie je Toyota showroom en daarachter ligt het Waterpark. Het heeft een zwembad, glijbanen, een wildwaterbaan, een strand met golfslagbad. Volgens het bord bij de ingang is het water veilig en gefilterd.

Er is een verscheidenheid van glijbanen, een groot klimrek en veel ondiepe baden voor kleine kinderen om pret te maken. Het Dragon Water Park biedt plezier voor het hele gezin.
Het weekends is het best om het Waterpark te bezoeken, omdat de grootste glijbanen meestal uitgeschakeld tijdens de door-de-week. Zorg ervoor dat u voldoende zonnebrandcrème, dat is echt nodig!

Dragon Water Park heeft, volgens zeggen, een uitstekende service, het is schoon en veilig. Het bezorgt je een verrassende dag.
Vorig jaar was er een Foam Party (Schuimfeest). De prijs van de tickets waren $ 5 -. Mits je van tevoren geboekt had. Op de dag van het feest was de prijs $ 8. -
Dragon Water Park is in Cambodja een nieuw pretpark en het is ontspannende bestemming voor de inwoners van Phnom Penh. Het ligt slechts 10 minuten rijden van de Wat Phnom.
Je moet even de brug over naar Koh Pich (Diamond Island). Dragon Water Park is precies goed door het kruispunt van de Bassac en de Mekong rivier. Het park heeft een grotte van ruim één hectare grond in het hartje van Phnom Penh.
Het Park heeft één toegangsprijs, daarna kun je naar elke attractie, zoals  de grote zwembaden, waterspeelgoed, sporttoestellen, en de gigantische draak glijbaan. Alle faciliteiten voldoen aan de internationale standaards. U kunt dus genieten en ontspannen.

Wat er nog meer is:

- BBQ Restaurant
- Verjaardagsruimte om te huren
- Schuimfeesten voor de kinderen
- 3 reuze glijbanen
- 4 zwembaden 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------